Ulvi ühes oma poegade Richardi ja Heinrichiga ja 20 šoti mägiveisega hooldab Lahemaa 15 hektaril ranna- ja aruniite ning puiskarjamaid.
Ulvi perekondlik ettevõtmine panustab nii nagu keegi oskab - kes karjatamisse, kes taraehitusse, kes paberimajandusse, retseptide väljamõtlemisse ja tootearenduses, aga perega ühiselt hoitakse oma kuldaväärt karja ja loodust, et küla elaks ja kogukonna tegemised areneks.
Ulvi Koov: tahan, et mu lapsepõlvemaa kestaks edasi
Ulvi on oma tootmises võtnud suuna, et ära kasutatakse kõik sabast sarvedeni. Lahemaa ja Tallinna parimad restoranid kasutavad oma menüü rikastamiseks nende toorainet, kohalikud saavad osta erinevaid veiselihatooteid, burksipihvist vorstideni ja pähklitükist hakklihani. Nahad on pargitud ja leiavad kasutust oma majapidamises ning müügiks.
Lisaks on Ulvi ka külavanem ja aktiivne kogukonna liige, südamlik, külalislahke ning teadmishimuline. Tema tegemised on tunnustust väärt, sest ta toimetab looduskaitse jaoks väga olulises valdkonnas südame kutsel ja allahindlusi tegemata.